HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Vi är verkligen glada att du är här och vi vill uppmuntra dig att fylla i anmälan på den här sidan, för att komma igång med din träning efter graviditeten, för att bygga upp styrkan, rörligheten, energin och helt enkelt bli den bästa versionen av dig. 

Det här är vad det handlar om...

Vi har skapat en PT small group med fokus på träning efter graviditet som inte liknar något annat du testat. Och det kommer att fungera för dig. Det handlar inte om några snabba lösningar - för det funkar inte (och kanske gör de mer skada än nytta för in kropp). Det handlar om säker, effektiv träning som kommer att anpassas efter dina förutsättningar och din nivå. 

Du kommer att få det bästa av två världar - träna med en erfaren PT, samtidigt som du tränar tillsammans med andra, i en liten grupp med max 4 personer. 

Vår PT small group är en blandning av 4 komponenter:

#1 Styrka/aktivering

Stort fokus kommer att ligga på aktivering av magmuskler och bäckenbotten, men också på att bygga upp en styrka som gör att du klarar av vardagen som nybliven mamma. 

# 2 Rörlighet

Vi hjälper dig med övningar för att öka din rörlighet. Detta för att din kropp ska fungera optimalt men också för att undvika smärta. Detta kommer göras med rörlighetsövningar, men också genom självmassage. 

#3 Mätning av magmuskler

Innan träningen drar igång träffas vi för att göra en utvärdering av dina magmuskler, detta för att se om du har en eventuell delning, men också för att få en grund för vilken typ av övningar som passar för dig. 

# 4 Coachning

Magisk coachning och feedback från tränare med erfarenhet av träning efter graviditet i Uppsala. 

Coachning och feedback från erfarna tränare kan faktiskt vara ren magi. Faktum är att om du har haft problem tidigare med att komma igång med träningen kan anledning #1 till att du inte lyckats varit just bristen på effektiv coachning. Och den anledningen att du inte har någon att rapportera dina resultat till.

Kort och gott: Det finns inget substitut för personlig coachning från erfarna PT:s som fått synliga resultat med kunder precis som du. Det är den största hemligheten till framgång.

Ge oss bara chansen och vi ska bevisa det för dig (och du kommer få resultat).

Vi kommer att ses 1 gång per vecka under 12 veckor. Träningspassen varar under 60 minuter. . Du kommer också att få hjälp med övningar att göra mellan träffarna - allt för att du ska få de resultat som du eftersträvar och komma igång med träningen säkert och effektivt. Självklart så är din bebis välkommen att följa med på träningen.

Men för att kunna erbjuda en utmärkt service och träning tar vi endast in 4 deltagare. 

Ta steget och investera i ett träningsprogram som kommer att förändra din kropp och ditt liv.

VEM ÄR PROGRAMMET FÖR?

Det här unika träningsprogrammet är skapat för dig som bor i Uppsala, som har fått barn och är redo att komma igång med träningen på ett säkert och effektivt sätt.

För nu är det dags för dig att också ta hand om dig själv!

Men du måste skynda dig eftersom vi endast kan acceptera 4 deltagare i träningsprogrammet.

Ok, du har läst såhär långt av en anledning...du vill bli den bästa versionen av dig själv, bli starkare och få mer energi. Och det är vad vi utlovar till dig. Ta första steget genom att fylla i formuläret på den här sidan nu. Om du hellre skulle vilja prata med oss kan du ringa oss på: 076 354 14 56 och nämn att du är intresserad av vår PT small group efter graviditet. 

Vi är bland de mest högutbildade personliga tränarna i Uppsala, och har mängder av dokumenterade resultat eftersom vi bryr oss om våra kunders framgång (som du kan se i våra referenser). 

Så nu är det bara en fråga kvar..."Är du värd det?" Är din kropp, hälsa och välmående värt 1466 kr/månad? Det är frågan. Om du är värd det - ring eller fyll i anmälan nu.

Vi ser fram emot att få träffa dig och hjälpa dig med din träning! 

 

ANMÄLAN STÄNGER OM:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Eller när platserna tar slut. Vilket som inträffar först.

OM SOFIA SAARELA

TRÄNARE UNDER OCH EFTER GRAVIDITET

I Sofia hittar du en trygg coach och en aktiv lyssnare. Hon strävar alltid efter att leverera resultat och hjälper dig att nå din fulla potential – både i gymmet och i vardagen. Hennes pass beskrivs som roliga, motiverande och inspirerande och hon får dig att pressa dig själv till ditt yttersta – oavsett ditt utgångsläge. Med >10 000 gjorda PT-timmar och sin kandidatexamen inom biomedicin med inriktning fysisk träning gör det henne till en av de mest högutbildade och erfarna tränarna.

Ett urval av Sofias utbildningar:

  • Fil. kandidat inom biomedicin med inriktning fysisk träning
  • Träningsfysiolog,
  • Eleiko Lic. Personlig tränare,
  • Eleiko Lic. Fystränare
  • Diplm. Massör,
  • Träning under/efter graviditet.
  • Vidareutbildning inom coachning, ryggrehabilitering, kost/livsstilsförändring med mera.

VART VI HÅLLER TILL:

Östra ågatan 53

Vi ligger precis vid korsningen mellan östra ågatan / vretgränd - med ingång via vretgränd.

Svårt att hitta?  Här är en karta.

VILL DU VETA VAD VÅRA KUNDER TYCKER OM OSS?

Läs mer om våra kunder och deras resultat genom att

KLICKA HÄR. 

.