5 daagse gratis challenge


Hoe het werkt

Elke dag een mail met  inzichten die je kunnen helpen je zelfliefde te vergroten. 

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: 

Hier-en-nu

Leven in het hier-en-nu helpt je om van jezelf te houden

Acceptatie

Om jezelf lief te hebben, mag je jezelf eerst gaan accepteren

Zelfvertrouwen

Door jezelf lief te hebben groeit je zelfvertrouwen

Over Linda

Een paar jaar geleden keek ik anders naar de wereld dan nu. Ik leefde voor alles waar ik (nog steeds) van hou. Mijn man, 3 prachtige kinderen en mijn werk. En ik, oh ja, ik was er ook nog, maar ik was niet belangrijk. Iedereen ging voor, ik stond onderaan het lijstje. En het lijstje werd nooit korter (eerder langer) en ik blijf altijd onderaan staan. Ik schoof, doordat er steeds meer lieve mensen in mijn leven kwamen, verder naar beneden. Totdat ik me realiseerde dat ik met een aantal zaken niet happy was. Vooral niet ‘happy’ met mezelf. Ik voelde me niet veel waard. En ook al wist ik dat dit onzin was. Het voelde ronduit SHIT. Hoe ging ik het anders doen? Want ik wilde een andere uitkomst. Ik leerde wat manifesteren was en hoe je dit op een positieve manier voor je kunt laten werken.

Manifestatiekracht

Iedereen kan manifesteren. Soms manifesteren we alleen juist het gene wat we niet willen in ons leven. Hoe kan dit? Ik geloof in het Universum met het systeem dat alles wat je het Universum in slingert, dat je dit terug krijgt. Dan heb ik het niet alleen over uitspraken die we doen, maar ook over gedachtes en emoties. Of ze nu bewust of onbewust zijn. Er is een geheugen in het Universum, waardoor we bepaalde zaken op ons pad krijgen. Of we het nu leuk vinden of niet. Alles waar we bewust of onbewust voeding aan geven groeit. Door BEWUST in je leven te gaan staan, jezelf te observeren en voeding te geven aan de dingen die je wel wilt laten groeien, is mijn uitkomst van vandaag anders. Wat is er veranderd?

  • ik ben een zelfverzekerder
  • Ik ben liever voor mezelf
  • Ik accepteer mezelf

Hoe heb ik dat gedaan? Dat ga ik je uitleggen in deze Zelfliefde Challenge. Jouw gratis 5 daagse training waarin ook jij jezelf liever zult gaan vinden en accepteren. Allemaal willen we erkenning en liefde. We hoeven het vanaf NU niet meer buiten onszelf te zoeken. Ik ga je helpen, je de inzichten geven, welke je anders naar jezelf laten kijken. Waarom? Omdat ik graag de wereld een stukje mooier wil maken. Geliefd worden willen we allemaal.

Daarom begin je vanaf NU bij jezelf!