Moe en gestrest?

Meld je aan en laad je innerlijke batterij weer op!

Voor wie?

In deze gekke tijd, waarin we veel thuis werken, alles door elkaar loopt. School, werk, huishouden en we de hele dag maar 'aan' lijken te staan, is het niet zo gek, dat het soms wel eens over te veel is. Aan het einde van je dag plof je dan ook moe op de bank neer. Geen puf meer om je nog ergens toe te zetten. Wat kun je nu doen of weer op te laden? Wat helpt je om de rust in je hoofd te bewaren? In deze mini workshop neem ik je mee, hoe je op eenvoudige wijzen je innerlijke batterij oplaadt. Doe je mee?

Hoe werkt deze mini workshop?

  • Elke dag een mail met  inzichten die je kunnen helpen je innerlijke batterij op te laden
  • Practische oefeningen welke je gelijk toe kunt passen
  • Bruikbare tips welke je kunnen helpen meer energie te krijgen
  • Meer energie door een betere verdeling van je dag
  • Deze mini workshop is gratis, doe er je voordeel mee! 

Wie is Linda?

Als je me zou kennen weet je dat ik van oorsprong geen Achterhoekse ben. Bijna 20 jaar geleden ging ik samenwonen met mijn lief. Inmiddels bestaat ons gezin uit 3 kinderen en een trouwe viervoeter. Ik hou van grappige en diepgaande gesprekken met vriendinnen en mijn lieve nichtjes. Mijn nichtjes wonen niet in de Achterhoek, even een kopje thee drinken met elkaar zit er niet zo snel in. Daarom maken we er al snel een slaapfeestje van, kunnen we lekker lang kletsen en een wijntje drinken.

Ik ben enorm van de omgeving gaan houden waarin ik woon. Ik wandel dan ook graag met onze hond Lili in het buitengebied van Winterswijk. Door het bos of langs de wei met koeien of paarden. Een wandeling in het buitengebied doet me goed. Het is een oplaadmoment, even mijn hoofd leegmaken en energie opdoen. Het is mijn dagelijkse Safety-moment. Een stukje Selfcare om lekker in mijn vel te blijven zitten.

In mijn praktijk help ik voornamelijk vrouwen tussen de 35 en 55 jaar om balans te vinden in onze drukke maatschappij. Grappig vind ik om te zien dat ik steeds meer millennials als volgens heb op bijvoorbeeld Instagram. Je kunt naast Instagram ook volgen op Facebook, waar ik regelmatig live ga om te vertellen over uiteenlopende dingen als, je energieniveau, hsp-zijn en bewuster in het leven staan. Ik geef naast 1-op-1 coaching en Reiki behandelingen ook diverse workshops en trainingen op het gebied van Reiki en hoog sensitiviteit. Zo vinden mijn klanten meer balans in hun leven, hebben ze meer energie en voelen ze zich relaxt. Loop jij nu ook ergens tegenaan waar je zelf niet uitkomt? Ik denk graag me je mee. 

Volg je 💜 met lef

.