4 fejlesztő társasjátékunk - megújult külsővel

Meghallgattuk a hozzánk érkező tapasztalatokat, véleményeket és végre bemutathatjuk Nektek megújult társasjátékainkat. A játékok beltartalma és külső grafikája is változott, de egy dolog nem: 

mind a 4 társasunk alapképesség fejlesztésben segít az ovisoknak

LETAKARÓS

TÉR- VIZUÁLIS KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE

Pörgesd meg a nyilat és kezdődjön a móka! Keresd meg annak a formának a részleteit tartalmazó kártyát, amelyre a nyíl mutat? Megvan mindegyik? Biztosan? Jól megnéztél minden formát? Akkor pörgessetek újra és keressétek meg az összes forma összes részét! Az 5 alapképesség közül ezzel a játékkal a tér- és vizuális képességet fejlesztheted játékosan!

KI VAGYOK?

TÉR-VIZUÁLIS KÉSZSÉG ÉS INTELLIGENCIA FEJLESZTÉS

Észrevetted-e, hogy mekkora sikerélményként éli meg egy óvodás gyermek, ha felismer egy formát, vagy azonosítani tud képről egy alakzatot? Ezt az örömet és sikerélményt adjuk nektek, amikor ezzel a játékkal játszatok. Az 5 alapképesség közül ezzel a játékkal a tér- és vizuális képességet fejlesztheted játékosan!


  ITT ÉS OTT

  TÉR- VIZUÁLIS  KÉSZSÉG ÉS INTELLIGENCIA  FEJLESZTÉSE

  Biztosan örülnél, ha látnád, hogy óvodásod lelkesen rendszerezi az eddig nehéznek tűnő dolgokat! Tudtad, hogy ez a készsége fejleszthető? Ez a társasjáték nemcsak segít a fejlesztésben, de önfeledt szórakozást biztosít a családnak, miközben sikerélményhez juttatja az ovisodat.

  EGÉRFOGÓ

  TÉR-VIZUÁLIS  KÉSZSÉG FEJLESZTÉS

  Ki ne szeretné, ha óvodás csemetéje játékosan sajátítaná el az irányok, a színek, a formák megtanulását. Sokszor probléma még a felnőtteknél is. A jó hír, hogy éppen a kezedben tartod azt megoldást, amivel játékos formában fejlesztheted az ovisod ezen képességét.


   MÉG KÉT SZUPER KEZDVEZMÉNNYEL IS KÉSZÜLTÜNK NEKED!

   4 társas egy kedvezményes csomagban

   Már kívülről megy az egyik játék? Hát vedd elő a másikat! És aztán a következőt.. és aztán akár a következőt! A végén pedig kezdhetitek előlről! Most a 4 társast egybe csomagoltuk. A játékok segítségével fejleszhető az irányok, a formafelismerés és a koncentráció is! 

   Mindjárt elmondom, hogy mi a másik kedvezmény, de előbb a fejlesztésről is írok pár sort.

   Tudtad, hogy 5 alapképesség van?

   A velünk dolgozó fejlesztő szakemberek - gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, óvónők - tanácsai alapján játékainkat úgy alkotjuk, hogy speciálisan egy-egy terület, két vagy több terület, vagy akár mind az 5 alapképességet fejlődjön a játék során.  

   Mit fejleszt az adott játék? 

   A dobozon megtaláljátok az itt látható logót, és a hátoldalon pedig azt, hogy pontosan milyen alapképességet fejleszt a játék! Keressetek célirányosan! 

   Itt találod a dobozon a fejlesztő területek jelzését!


   Az 5 alapképesség. 

   1. mozgás-észlelés-finommotorika   2. intelligencia   3. tér-vizuális   4. nyelvi   5. matamatikai-logikai készség


   A 4 új játékunk a tér-vizuális és az intelligencia fejlesztésben segít. 

   Erősítsd meg a tér-vizuális és intelligencia képességeket - válassz bármelyik új társasjátékhoz HATÁSERŐSÍTŐ fejlesztőket.

   Két hatáserősítő kártyacsomag tér-vizuális és intelligencia fejlesztéshez

   A KÉTSZER 100 db-os kártyacsomag, 5-5 témában, 20 - 20  db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játékot is játszhattok, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. Mérete praktikus, könnyen elfér a táskában, kiváló útitársként is funkcionál. A kártyacsomagokat eltérő színekkel különböztettük meg egymástól. A színek az 5 alapképességeket jelentik, amelyet a doboz tetején lévő piktogramokról is leolvashatsz.

   A HATÁRSERŐSÍTŐ csomag értéke 7 980 Ft, amelyet most csak 6380 Ft-ért választhatsz bármelyik új társasjáték mellé!

   A többi képességet is fejlesztenéd? Válassz KIEGÉSZÍTŐ fejlesztőket a társasjátékhoz.

   Három kiegészítő - nyelvi, matematikai, mozgás - fejlesztő játék az új társasokhoz.

   A háromszor 100 db-os kártyacsomag, 5-5 -5 témában, 20-20-20  db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játékot is játszhattok, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. Mérete praktikus, könnyen elfér a táskában, kiváló útitársként is funkcionál. A kártyacsomagokat eltérő színekkel különböztettük meg egymástól. A színek az 5 alapképességeket jelentik, amelyet a doboz tetején lévő piktogramokról is leolvashatsz.

   A KIEGÉSZÍTŐ csomag értéke 11 970 Ft, amelyet most csak 9 576 Ft-ért választhatsz bármelyik új társasjáték mellé!

   Anikó óvónéni ajánlásával

   Nagyon hálásak vagyunk nektek a fejlesztő játékokért amiket tőletek kaptunk, millió örömteli percet szereztetek nekünk. A sok játék közül a Képességfelfedező kártyákat emelném ki, amelyet rengeteg alkalommal használtunk és használunk a mai napig is anyanyelv és kommunikáció, játékra nevelés foglalkozásokon. A kártyákkal megtanulták a gyerekek az állatok lakhelyét, azt is hogy mivel táplálkoznak, valamint megtanulták megkülönböztetni a kicsi - és nagy állatokat. A beszélő gyerekek ismereteit tartalmas beszélgetésekkel tudtuk bővíteni a képek segítségével, a nem beszélő gyerekek pedig ugyan úgy mint beszélő társaik elsajátították az ismereteket a kártyák egymáshoz rendelésével"

   Papp Gáborné Anikó gyógypedagógus, Ózd Csillagfürt

   A játékfejlesztők ajánlása

   Fejlesztő játékaink megalkotása során célul tűztük ki, hogy a gyerekek örömmel, játékos módon sajátítsák el azokat a képességeket, amelyek a zökkenőmentes iskolakezdéshez, majd az ezt követő olvasás-, írás- és számolás megtanulásához szükségesek.

   A gyerekek fejlődő idegrendszerének egészséges megnyilvánulása a játék. A kognitív, szociális folyamatok éréséhez, összerendeződéséhez kínálunk olyan tevékenységi formákat melyek megalkotása során figyelembe vettük a gyermekek életkori sajátosságait, érdeklődési körét.

   Rendelheszt egy társast is, vagy a következő kedvezményes csomagokat is kérheted:

   4 társasjáték egyben

   4 új társasjátékunk együtt kedvezményesen

   + hatáserősítő csomag

   Bármelyik új társasjáték mellé választható

   + kiegészítő csomag

   Bármelyik új társasjáték mellé választható. 

   .