Eugenia Hazazup

Te-ai saturat de durere ......? Un nou inceput !

Incredibil dar adevarat, cu 10 ani in urma, aveam nevoie de 2 ore pentru a ma ridica din pat dimineata. Aveam dureri cronice si crunte si imi era imposibil sa ma misc fara a fi ajutata. 

Capul ma durea ingrozitor, fara incetare - migrene cronice extrem de severe. Crize dupa crize.

Energie? Nici nu mai tineam minte cum este sa te simti in forma din punct de vedere fizic, dar nici mental si emotional.

Parca nimic nu era asa cum imi doream! De fapt, oare imi doream ceva? Eram, pe vremea aceea departe de a fi constienta de un scop in viata.

Pana cand am avut o revelatie, nu o minune, desi este minunat ce am descoperit. Nu, nu e nimic magic. Desi, este magic sa traiesc viata pe care o traiesc in acest moment.

Vestea buna este ca e vorba de niste pasi concreti, clari, simpli. Este vorba de un proces, in urma caruia am reusit sa-mi recapat sanatatea fizica, dar si emotionala. Am reusit sa-mi gasesc telul in viata si sa merg pe un drum care imi da aripi.

De aceea am scris acest ghid. Am descris in el pe larg, toate etapele. Am adaugat exercitiile pe care eu l-am facut, precum si tehnicile pe care le-am descoperit si pe care le practic.

Orice persoana care trece printr-o perioada grea, poate cu probleme de sanatate, sau probleme emotionale ( stim bine ca ele sunt conectate, una o poate cauza pe cealalta si reciproc) poate acum sa isi ridice nivelul de energie sa isi creasca stima de sine si chiar sa-si amelioreze radical starea de sanatate, folosind etapele, exercitiile si tehnicile din ghidul " Un nou inceput" . 

Daca nimic nu a functionat pana acum..... Incearca un nou inceput! Daca la mine a functionat, sigur va functiona si la tine.

Ghid practic

Un nou inceput

Descarca acum, GRATUIT,  acest ghid si porneste spre transformarea ta.

.