ONLINE

Konzultáció


A meghitt hangulatú és bizalmi alapon működő közös munkánk egy coaching szemléletű önismereti munka, ahol kizárólag rád és a félelemed megértésére fókuszálunk – együtt sírunk, együtt nevetünk.

Ebben az intim térben lehetőséged van fejlődni, meghaladni a félelmeidet - miközben végig támogatást és elfogadást kapsz. 

Kérlek, figyelmesen olvasd el a részleteket!

Mikor lehet szükséged a segítségemre?

Ha nem érted, miért félsz vagy szorongsz

▬▬▬▬▬▬▬

Amikor nem látod át és nem érted a félelmeid működését – nos, ezekben a esetekben tudsz hozzám fordulni, akár egy gyors tanácsért, akár hogy velem közösen dolgozva igyekezzünk túllépni a félelmeiden.

Ha átmeneti támogatásra van szükséged

▬▬▬▬▬▬▬

Sokan egészen meszeire eljutunk egyedül a lelki fejlődésünkben, de vannak pillanatok, amikor nem látjuk tisztán a helyzetünket. Nem szégyen ilyenkor segítséget kérni.

Ha nem szeretnél tovább menekülni

▬▬▬▬▬▬▬

Szembe kell nézni azzal, ami elől menekülsz, a félelmeiddel és annak működésével. Nincs másik út. Ha nem érted, mi történik veled a félelmed áldozata vagy, és az mozgat téged, akár egy marionett bábut a művész. A boldogsághoz a félelmeken keresztül vezet az út.

Ha nem akarsz tovább
halogatni

▬▬▬▬▬▬▬

Nehéz változni. Ragaszkodunk ahhoz, amit ismerünk, a megszokotthoz, még akkor is, ha az már nem jó nekünk. Lépni viszont félünk, mert az változással jár. Az energiát kér, ezért halogatunk. Kérlek, te ne halogass, tedd meg az első lépést Önmagad felé.

Miért futnál tovább a félelmeid elől?

A te ritmusodban haladunk

▬▬▬▬▬▬▬

Az egy órás konzultáció meghitt és biztonságos terében szabadon beszélhetünk a problémádról és a félelmeidről.

A munka őszinte, intenzív, és szereteten, bizalmon, kölcsönös tiszteleten valamint szoros lelki közelségen alapszik.

Miért várnál tovább? 

A félelem nélküli élet neked is jár. Mindenkinek jár, csak nyúlni kell érte.


Fontos kérdések

Az együttműködés részletei

▬▬▬▬▬▬▬

– A beszélgetés időtartama 60 perc,  a díja 15 ezer ft, s az általad választott platformon (Messenger, Whatsapp, Skype) történik. 

– A NAV-hiteles elektronikus számla a konzultáció után, az emailcímedre érkezik meg. Ezek után 6 nap áll módodban átutalni a beszélgetés díját.

– Időpontot munkanapokra tudsz foglalni, délelőtt 8, 9, 10 vagy 11 órára.

– A coaching szemléletű konzultáció során egészséges emberekkel dolgozom, akik mellesleg félnek, szoronganak, pánikzavarral küszködnek és szeretnék megérteni, átlépni a félelmeiket. Pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom.

– Bizonyos pszichés zavarok kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen – a törvényben is szigorúan szabályozott – személyes találkozás megléte, adott esetben pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, esetleg gyógyszeres segítség. A velem való beszélgetés ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi!

– Amennyiben a közös munka megkezdése előtt, a kapcsolatfelvétel szakaszában kiderül, hogy nem az én közreműködésemre van szükség, megfelelő és a törvényben előírt kompetens szakember azonnali felkeresését javasolom és segítünk is a megfelelő szakértő felkutatásában!

– Kötelező és tisztességes felhívnom a figyelmed az Általános Szerződési Feltételekre, ami egy jogi szabályzat az együttműködésünkről, az Adatvédelmi Tájékoztatóra, ami a titoktartásról, az adatok biztonságáról szól, ahogy a Figyelmeztetést is törvényi kötelezettségem a figyelmedbe ajánlani, miszerint az online konzultáció nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés.

– A jelentkezésed után, emailben kereslek meg és lépünk közelebb egymáshoz. 

Vélemények, visszaigazolások

6 év Plüssfotel

Címünk

Puskás Tivadar u 2. Szigetszentmiklós
Hungary

.