Egyre kevesebbet ér a pénz, és folyamatosan emelkedik a rezsi, drágul az élelmiszer, az üzemanyag.... dolgoznod kellene, akarsz is, és máshogy már lassan nem éltek meg, de részmunkaidős állás, rugalmas munkaidő nagyon kevés, és mindenhol túljelentkezés van?

Tudod, hogy nem kevés lehetőséged van anyaként is rugalmas munkaidőben dolgozni, és normális énzt keresni... MLM nélkül?

A visszatérő anyukák kb 70%-át nem veszik vissza a munkahelyére!

 Riasztóan nagy szám ugye? Miközben a munkáltatónak kötelessége lenne vissza venni az anyát a régi pozíciójába.


Eláraszt a düh amikor azt hallod, hogy a felmondáskor is igyekeznek minél gyorsabban és olcsóbban megszabadulni a munkahelyek az anyukáktól? Megvannak erre a trükkjeik. Mindezt azért tehetik meg, akár veled is, mert azt hiszed, nincs választásod! Hogy bele kell törődnöd, legfeljebb a családodnak és más anyáknak pufoghatsz!

Jó lenne részmunkaidőben dolgozni, de nagyon kevés ilyen van? Oda meg sokszoros a túljelentkezés. 8 óra munka mellett meg a gyerekek logisztikája megoldhatatlan, segítség nélkül.

Te is dühös vagy a rengeteg tisztességtelen munkáltatóra? Akkor fogd meg a kezem, és induljunk el azon az úton, ami nekünk, anyáknak is megadja a választás, a valódi választás lehetőségét!


Most megismerheted, milyen az, amikor eltűnik az életedből a kiszolgáltatottság. Amikor nem kell amiatt rettegned az interjún, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy gyermeked van. Elfelejtheted a keserűséget, hogy már megint a gyermektelent választották helyetted. A főnöködtől sem kell minden megalázást eltűrnöd többé, mert úgysem találsz máshol munkát, vagy csak nagyon nehezen.


Ráadásul most még nehezebben, mert újabb válság közelít. Ez, amit most mutatok, megkönnyíti az előttünk álló időszakot. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy anyaként a túlélésünk záloga lehet! Neked is, nekem is és a többi anyatársunknak is!


Gyere velem és megmutatom, hogy néz ki egy online vállalkozás. Nem nem MLM. De ugyanezeket a lépéseket kell megtenni akkor is, ha webáruház a vágyad, és akkor is, ha inkább digitális termékekkel foglalkoznál.


Ha ökölbe szorul a kezed, olyan dühös vagy a kiszolgáltatottság miatt, vonz a szabadság, a munkában való kiteljesedés, akkor kattints a lenti gombra!

Mit kapsz?

7 OK, hogy te is ismerkedj meg az online vállalkozás elépítésének lépéseivel...

... akár webáruházat tervezel, akár inkább a digitális termékek létrehozása vonz, vagy akár kézműves termékeket adnál el.

  1. nem kell többet szégyenkezned, hogy a hó végén megint le vagy égve
  2. nyugodtabbak a reggelek, el tudod vinni bölcsibe, oviba és iskolába a gyereket, és érte s tudsz menni
  3. ha beteg a gyerek, gond nélkül tudsz vele foglalkozni, anélkül, hogy bárki a száját húzná emiatt
  4. nincsenek kerülőutak, átverések, ismerősök, barátok zargatása
  5. a munkáltatók szemébe nevethetsz, és elküldheted őket a pokolba az éhbérrel együtt, amit kínálnak a hirdetésekben
  6. nem kell többet azon gondolkoznod, hogy egyél, vagy kifizesd a számláidat
  7. a növekvő árak ugyan felkorbácsolják a dühödet, de meg tudod venni, amit kinéztél magadnak

Hogy döntöttél? Elindulsz te is azon az úton, amin már sikerrel jár több ezer magyar nő (és férfi)? Ne kísérletezz egyedül, ma az nem vezet sehova. Gyere, iratkozz fel a hírlevélre, és mutatom az utat!

Hogy hangzik mindez? Jól? Akkor kattints a lenti sárga gombra, és szeretettel várlak a túloldalon!