Nu har du chansen!

Gör din bästa vattengympa

Nu kör vi ett effektivt bootcamp som ger oss möjlighet att tillsammans, var och en för sig, skapa vår bästa vattengympa. Antar du utmaningen?

Fröken Humla peppar

Lisel Humla Sjöstedt

Inspirerande, kunnig och pedagogisk är ord som brukar användas om mig. Du kan känna dig trygg i att verkligen få  både vettigt värde plus partykänsla tillsammans med Fröken Humla.

Vad får du om du är med?

Du får det gjort

Hur ofta har du gjort klart ett nytt eget vattengympa-pass i tid, genomtänkt och utprovat? Tänkte väl det. Gör vi det tillsammans som ett bootcamp så blir det av. Och du kommer att ge och få så mycket pepp, inspiration och gemenskap. Så att vi alla höjer vår nivå som vattengympaledare. Och kommer ut på andra sidan med vår bästa vattengympa nånsin.

Hur går det till?

Kraften i ett bootcamp

Vi kör det låg-intensivt. Uthååliigt. Men tro mig tiden går snabbare än du tror. Så det gäller att hänga med. Det är bättre att göra lite i taget än att försöka komma i kapp i slutet. Ja, jag talar vis av egen erfarenhet. 

Du är inte ensam. Gruppen gör att det blir gjort. Vi testar i våra egna pooler på egen hand så ofta vi kan. Landträningen kan du göra hemma eller var du vill.  Bäst är att titta och öva både i poolen och på land. 

Du får mina rörelser i text och teckningar och allt mitt material. På samma sätt delar ni som vill med er av era rörelser och låtar. Vi jobbar i ett lag även om alla gör sina egna pass.

Alla gör egna spellistor men vi samlar också våra låtar i en gemensam spellista så att vi delar med oss.

När kör vi?

11-31 augusti

Vi börjar på en onsdag för det är alltid så mycket i början av veckan. Det gör inget om din termin går igång under tiden. Du kan testa det material i skarpt läge och så utveckla det vidare både med dina deltagare och dina Bootcamp-kompisar, inkl. fröken. Vi är klara på en tisdag. Inga moment är obligatoriskt att vara med på live. Vi skapar ett önskeschema för livesändningarna som vi kör via Zoom.

Vad kostar det?

Det kostar och det är det värt

Bootcampen kostar 1995 kr inkl 25% moms, vilket blir 1596 kr plus moms. Sa jag att det ingår bonusar värda minst 1485 kr?

Bonusar! Vilken överraskning. Och bonusarna att du kommer att kunna göra ännu bättre pass. Det hörs redan på titlarna: Vattengympa som ett fiskstim och Formanalys för vattengympaledare. Den första ger dig verktyg för koreografi och att samverka i grupp (utan att röra vid varandra). Den andra att du höjer din kompetens i att ta tillvara musiken ännu bättre. 

Okej, en bonus till. För det ger dig en kickstart in i bootcampen. Spotify-kollen som självstudier. Den är också värderad till 495 kr (även om du just nu kan köpa den till introduktionspris för 295 kr). Hur som så blir bootcampen bara billigare och billigare.

Plus att du har ett system, en metod för framtiden. Fast kanske att du inser att den metoden funkar bäst tillsammans med andra. Så nästa bonus, va blir det mer? Ja, det är att nästa bootcamp du är med på får du 30% rabatt på. Och nästnästa får du 40% rabatt på. Och så håller det på. Upp till 100% rabatt! Sen är det stopp, haha.

Jag gillar det systemet skarpt. Jag hoppas att du också ser fördelarna i det. Det går ju inte riktigt att räkna ut värdet på den bonusen. Men i princip går det att säja att den här omgången inte kostar dig någonting om du skulle vara med på tillräckligt många fler bootcamps i framtiden.

Behöver du av personliga skäl dela upp betalningen kontakta mig så hittar vi en lösning. Precis som om du behöver faktura som din arbetsgivare betalar. Fixar vi lätt. Avgiften betalas så snart som möjligt och senast innan kursstart. Du får bonusarna levererade när betalning kommit oss tillhanda.Nu kör vi

Gör så här

Du fyller i formuläret här nere. Du betalar i första hand med Swish så snart som möjligt och får alla instruktioner till det när du anmält dig. Har du inte Swish eller behöver få faktura till arbetsgivare eller så kontakta mig så ordnar vi det. Efter att du fyllt i det här formuläret kan du softa i "loungen" där du hittar en spellista och en kort bassäng-videon att inspireras av. När jag ser att du har betalt får du kvitto och koden till Bootcamp-området. 

Ju tidigare du hänger på desto bättre men du kan hoppa in fram t o m lördag den 28 augusti.


00 dagar
00 timmar
00 min
00 sek

Kul!

Häng på nu!

Fyll bara i allt och kryssa i rutan. 

Urforma nu - Lisel Humla, Forvägen 7, Norsborg, 

Mobil: 070-755 88 44. Mail: lisel@urforma.nu. sajt. Urforma.nu

.