Nu har du chansen!

Gör din bästa vattengympa

Ska du också göra nytt vattengympa-pass nu? Hur känns det? Skulle det inte kännas bättre att göra det tillsammans med andra under kunnig ledning. Vi kan peppa varandra. Få feedback och nya idéer. 

Faktiskt få garanti på att du gör ditt bästa pass. Om du gör som Bootcamp-fröken säjer. 

Just nu, innan och i terminsstart kan du hänga på vårt konstruktiva bootcamp som ger oss som är med möjlighet att tillsammans, var och en för sig, skapa vår bästa vattengympa. 

För att du verkligen ska få ut det bästa av att vara på börjar du med att analysera dina förutsättningar.. Det gör du genom att beskriva ett pass som du har framför dig.Svara på frågorna och du har halva jobbet gjort. Plus att du får ett av mina smartaste tips på hur du tar fram rörelser som funkar. På köpet får du ju då ett gäng rörelse-tips. Du är igång redan innan vi börjat!

Fröken Humla peppar

Lisel Humla Sjöstedt

Inspirerande, kunnig och pedagogisk är ord som brukar användas om mig. Du kan känna dig trygg i att verkligen få  både vettigt värde plus partykänsla tillsammans med Fröken Humla. 

Vad får du om du är med?

Du får det gjort

Hur ofta har du gjort klart ett nytt eget vattengympa-pass i tid, genomtänkt och utprovat? Tänkte väl det. Gör vi det tillsammans som ett bootcamp så blir det av. Och du kommer att ge och få så mycket pepp, inspiration och gemenskap. Så att vi alla höjer vår nivå som vattengympaledare. Och kommer ut på andra sidan med vår bästa vattengympa nånsin.

Hur går det till?

Kraften i ett bootcamp

Vi kör det under en begränsad tid där du dels jobbar på egen hand dels bidrar till gruppens bästa.

Du är inte ensam. Gruppen gör att det blir gjort. Vi testar i våra egna pooler på egen hand så ofta vi kan. Landträningen kan du göra hemma eller var du vill.  Bäst är att titta och öva både i poolen och på land. 

Du får mina rörelser i text och teckningar och allt mitt material inkl video. På samma sätt delar ni som vill med er av era rörelser och låtar. Vi jobbar i ett lag även om alla gör sina egna pass.

Alla gör egna spellistor men vi samlar också våra låtar i en gemensam spellista så att vi delar med oss.

När kör vi?

Nu och t o m 31 januari 2022

Du har tillgång till allt material t o m måndag den 31 januari. Du har allt du behöver för att skapa ditt bästa pass. Material tillkommer hela tiden. Men du har alltid att göra. Räkna med att det tar upp till en vecka att göra ett pass om du gör som fröken säjer. Du kan göra det i lugnare tempo om det blir bättre för dig. Kanske även snabbare.

Vad kostar det?

Otroligt prisvärt

Att vara med på Bootcamp Gör din bästa vattengympa första gången du är med kostar just nu bara 999 kr plus 25% moms, vilket blir ca 1 250 kr inklusive moms. 

Förutom ett eller flera färdiga pass just nu får du med dig har ett system, en metod för framtida pass. Fast kanske att du inser att den metoden funkar bäst tillsammans med andra. Så som finess får du rabatt på kommande bootcamps du är med på.

Jag gillar det systemet skarpt. Jag hoppas att du också ser fördelarna i det. När du svarat på fårorna och bestämt dig för om du vill vara med eller ej får du ett mail med vad priset blir före. Ju fler gånger du varit med tidigare ju mer rabatt får du. Första gången kostar allts just nu 999 kr plus moms.

Nu kör vi

Gör så här

Steg 1 är att fyller i namn och mail här nere. Då kommer du direkt till frågorna. Du kommer att vara så nöjd när det är gjort vilket är steg 2. Kanske märker du att det jobbet är tillräckligt för dig just nu.. Eller så inser du allt mer hur viktigt det är att vara med på en bootcamp.

Vilket som får du när du lämnat in dina svar får du direkt ett smart tips på hur du kommer på bra rörelser som funkar i vatten. Och då får du ju ett gäng rörelser på köpet.. Du är redan på Steg 3.

Vill du vara med får du betalningsuppgifter. Du kan betala via Swish (ja, du får kvitto) eller faktura. Vet du med dig att din arbetsgivare vill ha faktura berätta redan nu att du har en bra kurs på gång som kommer att vara lönsam för verksamheten. 

Ju tidigare du hänger på desto bättre men du kan hoppa in fram t o måndag den 24 januari 2022. Du behöver ju minst en vecka på dig att kunna göra ditt pass klart och bra. Är du med?


00 dagar
00 timmar
00 min
00 sek

Kul!

Börja göra din bästa vattengympa nu

Fyll bara i allt och kryssa i rutan. Klicka på den gula knappen och du är igång.

Urforma nu - Lisel Humla, Forvägen 7, Norsborg, 

Mobil: 070-755 88 44. Mail: lisel@urforma.nu. sajt. Urforma.nu

.