Bästa kursen just nu!

Ett färdigt vattengympapass #1

Vilken nivå du än ligger på som instruktör i vattenträning kan du alltid höja din kompetens och utveckla dina pass på olika plan. Hur du lägger upp dem, hur du instruerar, hur du kombinerar rörelser och vilken slags musik du använder. Tänk att det faktiskt hela tiden går att hitta nya rörelser och rörelsekombinationer. Och allt detta för att kunna ge dem du instruerar optimal träning.

Bästa tillfället att gå kurs är när du behöver det som mest. För instruktörer i vattenträning är det innan kursstart. Det betyder ofta att du får jobba snabbt och intensivt med att sätta samman dina nya pass. För att det ändå ska bli så genomtänkt och bra som möjligt är det smart att göra det tillsammans med en kurs online.


med Fröken Humla, också känd som

Lisel Humla Sjöstedt

Vattengympaledare och utbildare sedan stenåldern, eller åtminstone 1990, fortfarande och kanske ännu mer med ett öppet sinne för nya idéer och dynamisk pedagogik. 

Lisel Humla är certifierad ledare i AEA (Aquatic Education Association) och har deltagit på organisationens stora internationella konferenser flera gånger både på plats i Florida och online. Framtiden är gemenskap och utbildning online så då kör vi på det.  

Fint foto taget av Patricia Erlandsson fast ingen av oss tänkte på figuren i bakgrunden...

Vad du får

Minst ett färdigt pass + en massa tips

Det färdiga passet i den här kursen utgår från axeldjupt vatten. Grundprogrammet bygger på vattentemperatur 30-34 grader men variant för ca 28-gradigt vatten ingår. Moment med flytredskap ingår men variant utan redskap ingår. Passet går att variera från ca 25-45 min.

Du kan plocka det just du vill. Det du vill utveckla i det du gör. Du har kursen tillgänglig "för evigt".  Så fort du känner att du vill ha lite inspiration till någon förändring i ditt pass hittar du säkert något i allt det som ingår i kuren.

Ja, du kan se alla rörelserna inspelade i vattnet. Så bra att träna till både på land och när du själv är i vattnet. Ställ bara mobilen säkert på bassängkanten. Kanske att du spelar in dig själv när du ändå är igång.Testimonials

Goda ord från er

Kursen Ett färdigt vattengympapass #1

Gör dig till en bättre gruppträningsintruktör

Vi kan alla bli bättre och vi behöver alla bli bättre på olika saker. ibland är det viktiga att bli påmind om att det är mycket jag redan bra på. 

Alltså gäller det att kontinuerligt utbilda sig och vidga sina perspektiv. Du kan använda den här kursen på olika sätt. Grunden är att få mer eller mindre inspiration till att sätta samman dina egna pass. 

Är du anställd kan du säkert motivera för din arbetsgivare att du ska ha utbildningen betald. Antagligen vill din arbetsgivare att du vidareutbildar dig. Vare sig du är anställd eller är företagare i någon form så är det alltid bra att kunna visa att du kontinuerligt utbildar dig.

I kursen ingår möjligheten att få ett diplom på den teoretiska delen. För det gäller  bara att klara de teoretiska prov som ingår.

Vill du däremot få ett kurscertifikat gäller det att klara de praktiska proven också. De gör du också online och kan göra för en extra kostnad.


Köp nu och

Få ut det bästa av kursen

Du har tillgång till allt kursmaterial så länge du vill. Men vänta inte med att sätta igång. Måhända är det strax dags för terminsstart. 

Så se till att du kan träna i lämplig bassäng med de inspelade videoklippen. Naturligtvis kan du även använda de videoklippen för att träna in hur du ska röra dig på land. 

Just det, hur du förmedlar rörelser på bästa sätt för deltagarna och samtidigt tar hand om dig själv ingår också i kursen.

Eftersom allt är uppdelat i korta moment kan du enkelt plocka som det passar dig ur kursmaterialet.

Två olika spellistor med musik ingår. De liknar varandra men ger dig så många fler valmöjligheter. Massor av olika musikstilar ingår. Du får alla låtar pulsade så du lättare kan byta låtar som det passar dig. All musik i just den här kursen är utan sång,  Det gör det så mycket lättare för deltagarna att höra dig, vare sig du har headset eller ej.När kan jag börja med kursen?

Du kan börja så snart du betalt

Eller rättare, när betalningen kommit oss till handa. Det går att betala både via Swish, mot faktura eller med PayPal.  Du får självklart kvitto. 

Du får den fina bonusen om du betalar i tid för den. Här kan du kolla in bonusen här nedan.

Allt material ligger på en kursportal som du har har fri tillgång till när du betalt. Där finns allt du behöver och lite till: videofilmer på varje låt inspelade i vattnet så du ser hur rörelserna utförs. Där finns också workshopar "på land" där vi går igenom vad, hur och varför samtidigt som vi övar på att instruera rörelserna på land.

Självklart finns också programmet förklarat och beskrivet i ord, bland annat i ett körschema för varje låt. Spellistorna på Spotify ingår såklart.

Vad kul att kunna få

Bonus

Beslutsamhet och handling ska uppmuntras. Så du som köper kursen Ett färdigt vattengympapass #1 så att betalning är oss tillhanda senast tisdag den 31 januari 2023 får smartaste bonusen för att få ut det bästa av kursen.

En bonus som är värd lika mycket som hela kursen, dvs, 1 250 kr inkl moms. Du får en personlig genomgång online av det vattengympapass du gör med utgångspunkt från den här kursen. 

Vi har en speciell coaching online för det som du har möjlighet att boka t o m fredag 17 mars 2023.Perfekt innan terminen börjar

Köp kursen bums

Priset är alltså 1 250 kr inkl 25% moms. Vill du ha bonusen värd lika mycket gäller det att betalning är oss tillhanda senast tisdag den 17 januari 2023.

Du börjar här med att fylla i dina uppgifter och fortsätt till beställningssidan. Där kan du fundera på om du vill betala via faktura eller via Swish. Du får tillgång till kursen så snart betalning är oss tillhanda.


Urforma nu - Lisel Humla, Forvägen 7, Norsborg, 

Mobil: 070-755 88 44. Mail: lisel@urforma.nu. sajt. Urforma.nu

.