ELKE DAG EEN LIEFDEVOLLE SPREUK

Gelukkig! De Scheurkalender 2024 is er weer. Wat ben ik trots. Deze prachtige kalender bevat de meest gewaardeerde liefdevolle spreuken van dit moment. Laat Oma elke dag verrassen en genieten met een hartverwarmende spreuk over de liefde tussen Oma en haar kleinkinderen.

VOOR HET 4E JAAR OP EEN RIJ MET WEER NIEUWE SPREUKEN

DE ENIGE OMA SCHEURKALENDER MET SPREUKEN

Elke ochtend plaatsen wij een nieuwe spreuk op onze Facebookpagina en op Instagram. Sinds kort ook op ons WhatsApp Channel. 

Voor onze trouwe fans is er een mogelijkheid om de spreuk van de dag via de mail te ontvangen. We hebben heel veel top fans die dagelijks onze spreuken delen en voorzien van reacties. Hier zijn we erg dankbaar voor.

De meest gewaardeerde spreuken zijn verzameld in onze liefdevolle scheurkalender voor Oma!

HET IS ZO MOOI DAT ALLE SPREUKEN ZO HERKENBAAR ZIJN 

WAAROM DEZE SCHEURKALENDER VOOR OMA.....

😍 Deze scheurkalender is uniek

😍 De enige scheurkalender met Oma spreuken

😍Elke dag beginnen met een nieuwe spreuk

😍 Liefdevolle, grappige en herkenbare spreuken

😍 Deze kalender zegt alles over de emotionele verbinding tussen oma en kleinkind

De scheurkalender is een prachtig geschenk voor Oma, gewoon omdat Oma er altijd voor je is. Bovendien is het super aandoenlijk wanneer Oma de kalender van haar kleinkind krijgt.

Wil je Oma echt compleet verrassen? Bestel dan ook meteen de scheurkalender standaard erbij. Zo kan Oma de scheurkalender overal in huis neer zetten, waar ze maar wil. Dit jaar hebben we een speciale voordeelbundel.

Uit ervaring weten we dat de scherukalender zeer geliefd is en met heel veel enthousiasme wordt ontvangen. Gegarandeerd een succes.

DE SCHEURKALENDER WAAR IEDERE OMA BLIJ VAN WORDT

“Super leuke oma kalender, ben er heel blij mee 😁”

“Erg leuke cadeautjes voor oma”

“Deze scheurkalender voor Sinterklaas gekregen, staat vol met mooie herkenbare spreuken. Zoals vandaag ‘Het schaterlachen van je kleinkind betekent meer dan 1.000 woorden’.”

“Een tijdje geleden de scheurkalender besteld voor mijn moeder voor haar verjaardag. Was een kadootje van mijn zoon. De kalender werd supersnel en goed verpakt verzonden. Gisteren konden we eindelijk het kadootje geven omdat oma jarig was. Mijn moeder was heel blij met de geweldige kalender. Ze vond vooral de tekst op de kaft erg leuk (Voor mijn lieve oma). Gelukkig kan de kaft met een perforatie rand gemakkelijk van de kalender af gehaald worden, zodat om deze kan bewaren. Nu nog een paar weken wachten voordat ze iedere dag van een geweldige spreuk kan genieten. Echt een succes kadootje. Bedankt lieve oma!”

“Ik had per ongeluk een verkeerd e-mail adres ingevuld en daardoor geen bestel bevestiging gekregen. Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik binnen een paar minuten aks een reactie per mail en wat voor 1! Een lief en hartverwarmend mailtje… Ook werd gelijk in oplossingen gedacht. En mijn moeder is ontzettend blij met haar gave kalender!!!! Toppers!”

“Het is elke keer leuk om de teksten te lezen. Ze kloppen altijd. Zo leuk. Ik tag ook nieuwe Oma’s.”

“Mooie teksten, lees ze graag”

“Voor mijn lieve moeder en oma van onze 2 dochters en de scheurkalender voor 2021 gekocht. Oma is hier super blij mee en kan ook zeker niet wachten om te gaan scheuren!! Het zier er allemaal onwijs leuk uit! Wat er binnenin allemaal staat weten we nog niet. Maar dat zal vast net zo leuk zijn!”

“Leuke plaatjes, aangrijpende teksten.”

“Staan hele mooie en pakkende teksten in.”

“Super leuk 😍😍😍 kijk er elke dag naar uit.”

“De spreuken zijn allemaal zo waar en doen me glimlachen.”

“Gewoon geweldig lief. Dat doet je wel wat.”

“Alle dagen zo’n lief spreukje daar word je toch een beetje blij van? “


© 2023 Van En Voor Oma

.