POGUMNO SRCE - pot prebujenega moškega

Prebuditev celostnega moškega 

 - potovanje v svoje telo, čustva, um in srce

👉 Te zanima kako priti v svoj center moči, zavesti in srčnosti?

👉 Se želiš znebiti omejujočih prepričanj in čustvenih bremen preteklosti?

👉 Si želiš izboljšati odnos do sebe, do partnerke in svojih bližnjih?

👉 Si želiš več motivacije, začutiti svoj namen v življenju ali najti poslanstvo?

Če je tvoj odgovor DA, potem si vabljen na:

Praktično pot samospoznavanja s pomočjo energijskih in meditativnih tehnik s katerimi boš lahko odstranil svoje čustvene, mentalne in energijske blokade ter v procesu rasti zaživel z več srčnosti, zavesti in svobode.

  Delavnice so primerne za popolne začetnike in tiste, ki že aktivno delate na sebi.

  Učinki delavnic:

  ⭐️ povečanje energijske pretočnosti, volje do življenja, prisotnosti v telesu in sposobnosti zavedanja

  ⭐️ izboljšanje povezave s seboj in tvojimi občutki ti omogočijo poglobitev intimnosti in dvig kvalitete spolnih odnosov

  ⭐️ orodja za obvladovanje stresnih situacij, ki jih izkoristiš za svoj napredek

  ⭐️ naučil se boš lahko številnih meditativnih in energijskih tehnik katere boš lahko uporabljal tudi sam doma

  Kaj bomo počeli na delavnicah?

  Vsak moški potrebuje varen prostor, da si lahko dovoli biti ranljiv, da lahko iskreno izrazi svoja občutja in potlačena čustva. Tako si omogoči zdravljenje in obnovitev svoje moči. Na delavnicah bo idealno okolje za transformativne procese, saj bomo skupaj ustvarili varen prostor zaupanja, kjer bo lahko vsak sam dal in vzel zase toliko kot bo želel in kolikor bo potreboval tisti trenutek.

  Izvajali bomo razne energijske gibalno dihalne tehnike s katerimi se zasidramo v telo v katerem bolj začutimo sami sebe in se zavemo svojih občutkov. Krepili bomo svojo jasnost, osebno moč, pogum in odločnost s posebni tehnikami za ta namen. Ker je za vsako samozdravljenje ključno odprto srce in iskren namen bomo prav tako odpirali svoj srčni energijski center. V zadnjem delu delavnic bomo izvajali razne vodene in očiščevalne meditativne tehnike za zdravljenje čustvenih in drugih energijskih blokad.

  Delavnice vodiva:

  Dario Sever

  Sem marsikdo, marsikaj in ob enem nič od tega. Sem kar sem. 😉 Življenje mi predstavlja priložnost, da izrazim svojo kreativno silo, to kar sem v svojem bistvu. Vse ostalo postaja zame vedno manj pomembno, ko stopam z vsakim novim korakom še bližje k sebi. V življenju sem šel skozi mnoge preizkušnje in transformacijska obdobja, ki so mi odstrla širšo sliko življenja, dala mnogo izkušenj in znanja, predvsem pa povezavo s samim sabo, svojim srcem in zavedanjem kdo jaz sem. In to mi predstavlja temelj v katerem se zavem, da sem že na svojem cilju. Živeti lastna spoznanja v praksi mi predstavljajo vodilo skozi spremembe po katerih kliče življenje in ta mi prinašajo vedno več svobode, srčnih odnosov in hvaležnosti. Na tem mestu se lahko odstrem kot predan praktikant, učenec in učitelj energijskih samozdravilnih tehnik in meditativnih praks katere so namenjene prebujanju zavesti ter osebni in duhovni rasti. Na delavnicah in individualnih tretmajih vodim kliente skozi energijske procese samozdravljenja ter nudim podporo pri vpeljevanju zavestnih sprememb v vsakodnevno življenje.

  Dejan Burgar

  Kot otrok sem bil zelo senzibilen, opazovanje in čutenje sveta okoli mene je bilo nekaj, kar sem počel zelo spontano. Velikokrat razočaran nad krivicami, zlonamernimi dejanji ter omejevanjem svobode in ustvarjalnosti sem se postavljal v pozo pasivnega upornika, ki je bil preveč občutljiv in prijazen, da bi s svojim videnjem skušal »spreminjati svet«. Naposled se mi je po mnogo letih posvetilo, da vse težke življenjske preizkušnje izhajajo iz enega izvora – mene samega. Začela se je pustolovščina spoznavanja in ozaveščanja vseh prej spregledanih telesnih, čustvenih, mentalnih in duhovnih vidikov samega sebe. Ta divja dogodivščina je iz mene izvabila vse od najsvetejših in najsrčnejših trenutkov, ki si jih človek lahko predstavlja, pa do najglobljih in najtemačnejših mrakob človeške psihe. Na tej poti sem prejel veliko spoznanj, ki so učvrstila moja namen in mi pomagala, da v najtežjih trenutkih nisem obupal. Zdaj želim tudi ostalim ljudem pomagati stopiti na pot, ki se nikoli ne konča, začne pa se s preprostim rekom: Če hočeš priti ven, moraš iti skozi!

  .