Så gör du slut med prestationsstressen


Varmt välkommen hit! Just nu har jag stängt för ansökningar, men sätt upp dig på väntelistan så kontaktar jag dig när webbkursen öppnar igen den 21 november! Självklart är det inte bindande att sätta upp sig.


Utbildningen lanseras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Den här utbildning är för dig!

Är du en ambitiös kvinna som har höga krav på dig själv och som ofta känner dig otillräcklig när du presterar? Tänker du mycket på vad andra ska tänka om dig och känner dig rädd för att misslyckas?

Du oroar dig mycket och har svårt att känna dig nöjd. Du kontrollerar dina prestationer genom att alltid planera så att du har en a, b och c plan för framtiden. Du är expert på att få saker gjorda med ett toppklassigt resultat, oavsett om du bjuder in vännerna på middag eller ska ha ett avstämningsmöte med chefen, så är du förberedd upp till tänderna.

Du har ett stort hjärta och ger mycket av dig själv till andra. Du är lojal och får dåligt samvete när du inte kan leva upp till dina inre krav som du sätter på dig själv. Du har svårt att slappna av och känner dig ofta rastlös när du sätter dig ner en stund. För du är van att springa från uppgift till uppgift.

MEN…

Du längtar efter ett känna ett inre lugn, sätta dig själv först, skita i vad andra tycker om dig, hitta ett sätt att hantera dina tankar och stärka dig själv. Du drömmer om att inte känna dig så beroende av att hela tiden behöva prestera, utan du vill bara vara nöjd med det som du gör.

Känner du igen dig i ovanstående? Då är den här kursen för dig!

Min förhoppning är du, efter utbildningen, vågar släppa lite på kontrollen och inte känner dig så styrd utifrån vad du presterar. Genom att lära känna din stress, dina tankar och ditt prestationsbeteende kommer du stärka relationen till dig själv, känna dig mer grundad och lugn inombords. Den här kursen är framtagen för att ge dig en stark grund att stå på och ge dig hållbara resultat som du kan bygga vidare på.

I webbutbildningen: Så gör du slut med prestationsstressen - mindre stress och mer glädje ger jag dig tankesätten, kunskapen och strategierna som du behöver för att hantera din prestationsstress. Du får också tillgång till kursen på livstid så att du kan gå tillbaka och implementera detta om och om igen. 

"Den snabbaste vägen till utmattning är att tro att du löser dina problem genom att prestera mer"

-Victoria Särvegård

Är utbildningen för dig?


Webbkursen passar dig som är nyfiken på att lära dig mer om stress och dig själv. Det är för dig som lägger ett stort värde i dina prestationer, som vill utforska varför du har hamnat här, som vill ta tag i ditt prestationsbeteende, lära dig mer om stress och hur du kan hantera dina tankar. 

Utbildningen innehåller inga “quick fixes” eller “snabba tips" utan är framtagen för att ge dig hållbara resultat. Däremot ger utbildningen dig start-kitet som du behöver för att tackla din prestationsstress på bästa sätt. 

Det här får du i utbildningen:

Utbildningen innehåller tre moduler som du gör i din egent takt

Modul 1: Prestationsstress


I den här modulen pratar vi om prestation och stress. Hur våra kroppar reagerar på stress och hur stress påverkar vår oss. Du kommer också få kunskap i hur du kan lära känna din stress och ditt stressbeteende på ett djupare plan.

Modul 2: Prestation som drivkraft


Vad händer när vi får en destruktiv relation till vår prestation? När du baserar ditt värde på vad du presterar? I den här modulen pratar vi om prestationsbaserad självkänsla och prestationsfällorna som du kan hamna i och hur du kan ta dig ur dem.

Modul 3: Så tar du makten över dina prestationstankar


När du har lärt känna din drivkraft är det dags att blicka inåt och rikta uppmärksamheten mot dina tankar. I den här modulen lär du dig att bli medveten om dina tankar. Vi pratar också om varför vi har tankar och hur våra tankar påverkar oss. Jag delar också med mig av handfasta strategier om hur du kan hantera dina prestationstankar och skapa ett inre lugn inombords.

Du blir dessutom en del av vårt community:


Privat Facebookgrupp

När du deltar i onlinekursen får du även tillgång till en privat Facebookgrupp där du kan ställa frågor till mig samt prata med andra människor som också går utbildningen. Jag hoppas såklart på att du vill joina oss!

Redo att joina?

Jag är redo!


Den här kursen ger dig kunskapen, verktygen och förhållningssätten som du behöver för att göra slut med din prestationsstress och inte låta prestationen styra ditt liv. För ett liv med mindre stress och mer glädje. Efter kursen kommer du ha en ökad medveten om din stress, dina tankar och ditt beteende på ett djupare plan. Du kommer också ha en bättre relation till din prestation och en starkare relation till dig själv.