Vill du ha mer flow i vardagen?

Nu har du chansen att komma igång med yoga som gör gott för kropp och knopp - helt utan kostnad!

Hälsoportalen I am Ready's yogainstruktör Flow with Fanny har satt ihop en fantastisk yogautmaning för dig som vill ha lite pepp och stöd på vägen.

Utmaningen pågår 29/6-19/7 i Facebookgruppen Worldwide Wellness Members Club.

Effekter av Yoga - Fanny Elgstrand

Stresslindring

Min yogamatta är min free-zone. Det är häftigt att uppleva total mental närvaro, min yoga och meditation hjälper mig dit!

Bättre kroppskontroll

När jag började praktisera yoga stärktes min relation till min kropp. Jag fick utmana mig på yogamattan på ett sätt jag inte hade gjort innan.

Sinnesnärvaro

När du kommer i kontakt med ditt eget inre så blir du med stor sannolikhet snällare och mer accepterande mot dig själv.1. Anmäl dig här

Yogautmaningen är helt kostnadsfri.  Det enda du behöver göra är att anmäla dig här så får du en inbjudan till Worldwide Wellness Facebookgrupp. 

2. Inspirera fler

Dela en träning du gör med Fanny varje vecka i Worldwide Wellness Members Club på Facebook. Du väljer om du vill dela en video, ett foto eller bara en text om din träning. 

3. Börja yoga med Fanny!

Häng med på alla övningar eller gör de som passar dig. 

Du väljer! 

Välkommen att anmäla dig

Gratis Yogautmaning under tre veckor!


Fanny hjälper dig att komma igång med yoga under perioden 29 juni -19 juli 2020. 

Du kommer att bli inbjuden till Worldwide Wellness Members Club på Facebook där Fanny kommer att ge dig övningar och värdefulla tips som du kan använda även efter utmaningen. 

Det här är Fanny

Jag är utbildad personlig tränare och hälsocoach via Lillsveds idrottsfolkhögskola, jag besitter även en 200h yogalärarutbildnings certifiering via Yogayama och Yoga Alliance. Jag är även wellnessredaktör på hälsoportalen I am Ready.

Jag är en kreativ och högkänslig själ som drivs av att få skapa, möta människor och sätta all min energi i rörelse.


Varför Yoga?

Jag fick upp ögonen för yoga när jag studerade på gymnasiet – insåg snabbt hur mycket yogan och den medvetna närvaron hjälpte mot ångest, oro och stress. Sen dess har jag drömt om att få dela min kunskap kring yoga, medveten närvaro och fysisk praktik till de
som har samma behov som jag hade i tidig tonår och även än idag har.

Jag driver FlowWithFanny med en vision om att få inspirera, sprida glädje och väcka intresset för den egna kroppen hos varje individ jag möter på yogamattan.

“Be the energy you want to attract”

.