In 5 stappen word ook jij een zelfzekere ouder!

hey! 

Als opvoedcoach en ervaren mama wil ik ouders van jonge kinderen bewust maken van het belang van de opvoeding! Ik vind het opvoeden van kinderen dé belangrijkste job. Het is een top-job die jou een top-carrière bezorgt. In tegenstelling tot andere jobs word je niet betaald met geld, maar wel met bakken liefde en respect! 

Voor deze top-job is er geen sollicitatiegesprek en er zijn geen diplomavereisten (stel je voor dat je eerst een test-voormiddag kon doormaken met je eigen kind om dan te beslissen of je samen verder wil of niet... haha!). 

Je volgt voortdurend je buikgevoel en meestal kom je daar al heel ver mee. Maar ik heb gedurende vele jaren vele belangrijke lessen geleerd in de opvoeding. De gedachte van "had ik dat toen al geweten..." komt toch wel geregeld naar voor. Want zelfs al heb ik het diploma van licentiaat orthopedagogiek, er is geen strakke handleiding voor elk kind. 

Dus ja, profiteer van alle input die je krijgt in jouw zoektocht naar meer zelfzekerheid. Als ouder van jonge kinderen heb je veel balletjes in de lucht te houden. Dat maakt je vermoeid en onzeker. 

Na het lezen van dit gratis e-book: 

  • weet je wat de meest voorkomende valkuilen zijn in het opvoeden.
  • weet je wat het nadeel is voor je kind bij elke valkuil.
  • herken je in welke valkuilen jij al getrapt bent.
  • krijg je meteen ook tips om te vermijden dat je in de valkuilen trapt.
  • heb je weer heel wat nieuwe inzichten - je hebt geen voorkennis nodig.
  • en dat maakt je al een stuk zelfzekerder!.