TILMELD DIG FACETS NYHEDSBREV

Alt om bøger, forfattere, begivenheder og tilbud.

Bliv inspireret til fantastiske læseoplevelser.

FORFATTER

Sidsel Sander Mittet

”Bjergtaget 3 er fantasy for voksne,” understreger Sidsel, ”og det betyder ikke kun, at der både er sex og vold - også plottet er mere komplekst. Jeg har tilladt mig at lege med både folkeviserne og kendte tekster som Vølvens spådom og digte af Sophus Claussen.”

Dette er ikke kun en roman om heltemod og handling, men også en bog om, at sagn og research nogle gange er vigtigere, hvis man vil forsvare dét, man holder af.

Af Sidsel Sander Mittet

BJERGTAGET 3

Jordmassens Dronning

Elveren Askatla er tilbage i Bjerget. Med sig har hun ekssoldaten Johannes, der er blevet forenet med sin elskede Sohrab, og menneskeelveren Sigrid, som måtte efterlade sin familie i verden udenfor.

Alle plages de af tvivl. Har de valgt den rette vej? Kan de beskytte dem, de elsker? Hvilke hemmeligheder og intriger vil de finde i Bjergets brutale verden? Langsomt går det op for dem, at kun ét spørgsmål er vigtigt. Hvem er denne Jordmassens Dronning, hvis navn bliver ved med at hjemsøge dem, og hvad kan de gøre for at bekæmpe hende?

Hurtigt spidses konflikten til, og både Askatla, Johannes og Sigrid står snart over for det ultimative valg: Mig eller de andre?

FANTASTISKE HISTORIER

.