Räck upp handen om du någonsin har investerat i en utbildning som varit ineffektiv.


Jag förstår din frustration. Efter två veckor är allt som vanligt och det man har kvar är en kul historia om vad som hände på den här kursgården. Vi har inte skapat något resultat.

Det kommer du inte att få uppleva tillsammans med mig. Kika på några av mina kunders recensioner. 

Maria Bågenholm - Consultant manager Sylog Väst

Joacim Rydbeck - Automation manager Sweden. Envac Scandinavia AB

That's Improv recensioner - Med deras egna ord

"Jag kan absolut rekommendera detta till både stora och små grupper. Oavsett position eller arbetsplats. Det var lätt att känna sig bekväm. Roliga och givande övningar tillsammans med reflektion som gör att man tänker efter och vågar gå lite djupare."

Nathalie Voigt

TEAMLEDARE DECON

"Tack för den underbara energi du gav oss igår. Teamet var helnöjda och det kändes som en grymt bra teamutveckling som du höll i. Tack för fin insats!"

Therese Hansson Rosenqvist

CEO SYLOG VÄST AB

"En väldigt bra workshop! Utmanande, bra övningar som gradvis gjorde oss mer bekväma. Kombinerade kul övningar med inslag av "allvar" och utrymme för att vara sårbar inför kollegor på ett sätt som inte hinns med under arbetsdagarna"

Joel Hallabro

PEDAGOG VASASKOLAN

Är du redo att se resultatet av min workshop i ditt team? Hör av dig!

Hemligheten bakom min framgång är enkel: Jag levererar en påtaglig ROI för din utbildningsbudget – och vi har väldigt roligt. Min metod som är en blandning av upplevelsebaserat lärande och beteendepsykologi kommer att få en omedelbar inverkan på ditt team såsom högre kreativitet, bättre sammanhållning, ökad förståelse för varandra, större öppenhet och ökad psykologisk trygghet.

.